Landbrugsbyggeri og Staldbyggeri på hele Sjælland50000 km2 bygget indenfor landbrugsbyggeri og staldbyggeri

N.J. Totalbyg A/S sørger for individuelle løsninger inden for landbrugsbyggeri og staldbyggeri.

 

Vi har siden virksomhedens start specialiseret os i byggeri i landbruget af enhver art - herunder også staldbyggeri til både køer, heste og svin.

 

I vores mange års virke inden for totalbyg har vi opført mere en 50.000 m2 landbrugs- og staldbyggerier, hvor der altid har været fokus på de enkelte detaljer i byggeriet og på kundens ønsker og behov.

 

Labrugsbyggeri i den bedste kvalitet

Når vi laver landbrugsbyggeri og staldbyggeri, lægger vi altid vægt på det individuelle i ethvert byggeri, ligesom kvalitet og tæt dialog er kerneværdier, når vi arbejder.

 

Vi sørger altid for at have god kontakt til vores kunder, når vi laver landbrugsbyggeri og staldbyggeri. Ved store projekter som små er det vigtigt, at alle forventninger er afstemt, og at der løbende er kontakt mellem os og bygherre, så stalden eller landbrugsbyggeriet bliver helt perfekt.

 

Kompetent samarbejdspartner ved staldbyggeri

Derfor er N.J. Totalbyg A/S en kompetent samarbejdspartner, når der skal bygges til landbruget. Vi står for det hele fra start til slut i landbrugsbyggeriet og staldbyggeriet, så du kun skal koncentrere dig om at se frem til det færdige byggeri.

 

Vi udfører landbrugsbyggeri og staldbyggeri på hele Sjælland, men kan køre til projekter i hele landet, hvis opgaven kræver det.

 

kontakt os på telefon 56 32 51 22, hvis vi skal lave landbrugsbyggeri eller staldbyggeri for dig.

 

 


Staldbyggeri - Landbugsbyggeri - KostaldeStaldbyggeri - Landbugsbyggeri - HestestaldeStaldbyggeri - Landbugsbyggeri - svinestalde Landbugsbyggeri - Halbyggeri og Industribyggeri

 

 

 

 

 

Til forside
Print
Sitemap

N.J. Totalbyg leverer byggeri i totalentreprise til netop dit projekt. Vi har mange års erfaring med byggeri af forskellig art og vi kan således rådgive dig på et højt niveau. Vi vægter samarbejdet med kunden højt, således dine visioner opfyldes. Ved at skabe et tæt samarbejde, kombinerer vi dine erfaringer med vores så dit nye byggeri er fremtidssikret på alle områder. Kontakt os her »

 

Teestrup Overdrevsvej 1, 4690 Haslev » Tlf. 5632 5122 » Mail: nj@njtotalbyg.dk » Fax: 5632 5123 » CVR.: 3214 0114