Minirenseanlæg til kloakering i det åbne land

Hos N.J. Totalbyg A/S tilbyder vi vores kunder i det åbne land at nedsætte et minirenseanlæg, der kan rense deres husholdningsspildevand.

 

Minirenseanlæg giver helt rent vand

Et minirenseanlæg renser spildevandet fra køkken, bad, vaskemaskine og toilet ved hjælp af naturlige bakterier og mikroorganismer, så det minder om en rindende bæk med rent og klart vand.

 

På den måde kan du som husejer få et renseanlæg magen til det kommunale, blot i en mindre udgave. Minirenseanlægget renser spildevandet og udleder det til enten et markdræn, en bæk eller en sø.


Minirenseanlæg fra Biokube

N.J. Totalbyg A/S bruger minirenseanlæg fra Biokube, der er underlagt de strengeste regulativer på miljøområdet. Med et sådan minirenseanlæg er du som kunde sikret at få et anlæg, der er skånsomt for miljøet, og som er opdateret med den nyeste teknik inden for minirenseanlæg.

 

Med et minirenseanlæg fra Biokube er du også sikret, at vandet bliver renset ordentligt, selvom du tager på ferie eller holder en stor fest, da det ikke er sårbart over for skiftende belastninger.


 

Spildevandets vej gennem en biokube

  1. Dit spildevand løber fra huset ud i en bundfældningstank, som er placeret foran minrenseanlægget. 
  1.  I bundfældningstanken adskilles de faste og hårde partikler fra spildevandet og leder kun spildevand videre ind i Biokuben
     
  2.  I Biokuben bliver affaldsstofferne i spildevandet nedbrudt ved hjælp af biologisk rensning. 
  1.  Herfra løber det nu helt rensede og rene vand ud i en såkaldt recipient, som kan være en bæk, sø eller et markdræn etc.

Få råd og vejledning om minirenseanlæg

Vi tager os af alt arbejdet med minirenseanlægget. Vi tager ud og besigtiger din grund inden opsætningen og derefter for, at minirenseanlægget bliver gravet ned, tilsluttet og fungerer optimalt.

 

Med vores mange års erfaring og ekspertise inden for minirenseanlæg kan vi råde og guide dig om netop din bolig og grund og om, hvorvidt et minirenseanlæg er den rette løsning.

 

Kontakt os på telefon 56 32 51 22, hvis du skal have etableret et minirenseanlæg på din grund eller, hvis du vil have noget mere information om minirenseanlæg. Til forside
Print
Sitemap

N.J. Totalbyg leverer byggeri i totalentreprise til netop dit projekt. Vi har mange års erfaring med byggeri af forskellig art og vi kan således rådgive dig på et højt niveau. Vi vægter samarbejdet med kunden højt, således dine visioner opfyldes. Ved at skabe et tæt samarbejde, kombinerer vi dine erfaringer med vores så dit nye byggeri er fremtidssikret på alle områder. Kontakt os her »

 

Teestrup Overdrevsvej 1, 4690 Haslev » Tlf. 5632 5122 » Mail: nj@njtotalbyg.dk » Fax: 5632 5123 » CVR.: 3214 0114