Hestestalde til store og små på Sjælland

Om du har brug for store professionelle hestestalde eller den lille hobbystald, så kan N.J. Totalbyg levere en løsning tilpasset præcis dine behov og krav.

 

Ryttere og hesteentusiaster bruger mange timer dagligt i hestestalden sammen med hestene, og derfor er det vigtigt, at den er behagelig at være i for både rytter og hest.

 

Lyse og venlige hestestalde

Vi opfører hestestalde i såkaldte sandwichelementer, hvor det udvendige kan tilpasses, så det falder naturligt ind i omgivelserne og passer til eksisterende byggeri.

 

Vi lægger vægt på, at hestestalde skal være lyse og indbydende samt isolerede, så der er rart at være, når hestene skal passes. Inventaret er robust og i højeste kvalitet, og hesteboksene er lavet, så de passer til alle heste uanset størrelse. Det sikrer gode forhold for hesten, så den trives indenfor i hestestalden.


Individuel tilpasning

Ønskerne til hestestalde er forskellige fra rytter til rytter, og det gælder ikke kun størrelse. Det drejer sig også om saddelplads, fodergang m.v., men med vores fleksible elementer kan vi bygge hestestalde, så de passer præcis til den enkeltes behov.

 

Du er altid velkommen til at kontakte N.J. Totalbyg for at høre om dine muligheder for at få individuelt tilpassede hestestalde.

Til forside
Print
Sitemap

N.J. Totalbyg leverer byggeri i totalentreprise til netop dit projekt. Vi har mange års erfaring med byggeri af forskellig art og vi kan således rådgive dig på et højt niveau. Vi vægter samarbejdet med kunden højt, således dine visioner opfyldes. Ved at skabe et tæt samarbejde, kombinerer vi dine erfaringer med vores så dit nye byggeri er fremtidssikret på alle områder. Kontakt os her »

 

Teestrup Overdrevsvej 1, 4690 Haslev » Tlf. 5632 5122 » Mail: nj@njtotalbyg.dk » Fax: 5632 5123 » CVR.: 3214 0114