Kloakering i det åbne land

Bor du i det åbne land, så du ikke kan blive koblet på en offentlig kloak, skal du selv sørge for at rense spildevandet, inden det bliver ledt ud i vandløb eller nedsives i jorden.

 

Der findes forskellige kloakeringsløsninger i det åbne land, og N.J. Totalbyg kan udføre dem alle, så du kan få præcis den løsning, som passer til dit behov. Eksempelvis:


 

N.J. Totalbyg A/S tilbyder et gratis konsulentbesøg hvor Jeres behov kan blive klarlagt, så I er rustet til at træffe den rigtige løsning.

 

Endvidere gives et uforpligtigende tilbud på udførelsen af den valgte løsning.

 

N.J. Totalbyg A/S står endvidere for alle ansøgninger til offentlige myndigheder og har dialogen med dem indtil anlægget er etableret og tilsluttet. 

Til forside
Print
Sitemap

N.J. Totalbyg leverer byggeri i totalentreprise til netop dit projekt. Vi har mange års erfaring med byggeri af forskellig art og vi kan således rådgive dig på et højt niveau. Vi vægter samarbejdet med kunden højt, således dine visioner opfyldes. Ved at skabe et tæt samarbejde, kombinerer vi dine erfaringer med vores så dit nye byggeri er fremtidssikret på alle områder. Kontakt os her »

 

Teestrup Overdrevsvej 1, 4690 Haslev » Tlf. 5632 5122 » Mail: nj@njtotalbyg.dk » Fax: 5632 5123 » CVR.: 3214 0114