Industribyggeri / Haller - Bygninger til alle formål på hele Sjælland

I forbindelse med industribyggeri er projektering og sans for de individuelle løsninger altafgørende for et vellykket byggeri. Hos N.J. Totalbyg har vi stor erfaring med begge dele.

 

Om det er en produktionshal, et lager eller en bygning til et revisionskontor, så kan vi levere et industribyggeri, der matcher præcis jeres behov.

 

Jeres ønsker, vores mission

Det vigtigste for os er, at bygningen kommer til at passe præcis til de behov, virksomheden har. Derfor er hele industribyggeriet et tæt samarbejde mellem bygherren - altså virksomheden - og os, så vi gennem tæt dialog sikrer, at alle detaljer kommer med.

 

På den måde rammer vi det individuelle resultat, der er skræddersyet til netop jeres virksomhed, både hvad angår udseende og brugervenlighed.

 

Levering af industribyggeri til tiden

Hos N.J. Totalbyg ved vi, at I er afhængige af at have jeres hal, kontorbygning eller lager klar til den aftalte tid. Og med os som samarbejdspartner kan i regne med, at når I får nøglerne på den aftalte dag, så er dit industribyggeri helt ned til sidste detalje klar til at blive taget i brug.

 

Kontakt N.J. Totalbyg for at høre nærmere, så I kan få lavet jeres industribyggeri i topkvalitet.

Til forside
Print
Sitemap

N.J. Totalbyg leverer byggeri i totalentreprise til netop dit projekt. Vi har mange års erfaring med byggeri af forskellig art og vi kan således rådgive dig på et højt niveau. Vi vægter samarbejdet med kunden højt, således dine visioner opfyldes. Ved at skabe et tæt samarbejde, kombinerer vi dine erfaringer med vores så dit nye byggeri er fremtidssikret på alle områder. Kontakt os her »

 

Teestrup Overdrevsvej 1, 4690 Haslev » Tlf. 5632 5122 » Mail: nj@njtotalbyg.dk » Fax: 5632 5123 » CVR.: 3214 0114