Kostalde med velfærd for dyr og medarbejdere

N.J. Totalbyg har mange års erfaring med byggeri af kostalde i total- eller hovedentreprise, og lige fra projektering til aflevering af det færdige projekt er du garanteret et arbejde i højeste kvalitet.

 

Vi ved, at dyrevelfærd og indretningens logistik er altafgørende i en kostald, og i tæt samarbejde med dig finder vi frem til den stald, der passer præcis til dit behov og dine krav til kvægdrift. Når du har godkendt tegningerne til byggeriet, er vores håndværkere klar til at gå i gang.

 

Fast projektleder

Det tætte samarbejde mellem os og kunden under hele forløbet vægter vi meget højt, fordi det sikrer en smidig beslutningsproces, hvor du som kunde hele tiden er inddraget i byggeriet.

 

Af samme årsag er det den samme projektleder, du har møder og dialog med hele vejen. Det minimerer risikoen for misforståelser, så byggeriet kan forløbe let og problemfrit hele tiden med fokus på dine ønsker.

 

Til tiden og klar til brug

Hos N.J. Totalbyg gør vi en dyd ud af at overholde aftaler. Det betyder, at vi afleverer byggeriet til den aftalte tid uden at gå på kompromis med den høje kvalitet, vi står for.

 

Med andre ord: Når projektlederen afleverer kostalden til dig, så fungerer alt ned til mindste detalje. Kontakt os og lad os høre om dit byggeprojekt. 

Til forside
Print
Sitemap

N.J. Totalbyg leverer byggeri i totalentreprise til netop dit projekt. Vi har mange års erfaring med byggeri af forskellig art og vi kan således rådgive dig på et højt niveau. Vi vægter samarbejdet med kunden højt, således dine visioner opfyldes. Ved at skabe et tæt samarbejde, kombinerer vi dine erfaringer med vores så dit nye byggeri er fremtidssikret på alle områder. Kontakt os her »

 

Teestrup Overdrevsvej 1, 4690 Haslev » Tlf. 5632 5122 » Mail: nj@njtotalbyg.dk » Fax: 5632 5123 » CVR.: 3214 0114