Svinestalde med trivsel for dyrene..

Lad N.J. Totalbyg stå for byggeriet, hvis du vil være sikker på at få en svinestald, der overholder alle gældende regler til størrelse og dyrevelfærd, og hvor staldinventaret er optimalt i forhold til fodersystemer, arbejdsmiljø med videre.

 

Vi projekterer, bygger og afleverer din svinestald i topkvalitet, og vi har mange års erfaring med byggeri i total- eller hovedentreprise.

 

Tæt dialog

Den faste projektleder, der er på alle vores byggeprojekter, sørger for at holde en tæt kontakt med kunden under hele forløbet. På den måde er der hele tiden en gensidig forståelse af, hvad der skal bygges, og hvordan det skal laves.

 

Kontakt N.J. Totalbyg for at høre nærmere.

 

Til forside
Print
Sitemap

N.J. Totalbyg leverer byggeri i totalentreprise til netop dit projekt. Vi har mange års erfaring med byggeri af forskellig art og vi kan således rådgive dig på et højt niveau. Vi vægter samarbejdet med kunden højt, således dine visioner opfyldes. Ved at skabe et tæt samarbejde, kombinerer vi dine erfaringer med vores så dit nye byggeri er fremtidssikret på alle områder. Kontakt os her »

 

Teestrup Overdrevsvej 1, 4690 Haslev » Tlf. 5632 5122 » Mail: nj@njtotalbyg.dk » Fax: 5632 5123 » CVR.: 3214 0114